Distributie logistiek

Distributielogistiek

De MP Multibox is een innovatief en kosteneffectief alternatief voor  de conventionele houten palletopzetwanden en ijzeren palletranden.

Vrachtauto optimaal beladen
Door de flexibiliteit in hoogte van de MP Multibox ontstaat een maximale vulling van de vrachtwagen of zeecontainer. Met maximaal 64 volle en 448 lege palletboxen per vrachtwagen bespaart u op uw (retour)transport kosten.

Zeetransport
Ook is de MPbox gebouwd om in een zeecontainer de enorme torsiekrachten te weerstaan die de zware inhoud van de palletbox op de vier wanden maakt in een vrachtschip op ruwe zee.

Bescherming van de lading
Bij transport garandeert het gebruik van deze plooibare palletcontainer als ladingdrager een goede transportbescherming. Door de stabiliteit van de wanden zorgt het voor een grote ladingzekering. Op verzoek kunnen bredere planken in de wanden gemonteerd worden.

Stapelen en racking 5-hoog met 5.000kg
De MP Multibox kan in een magazijn 5 hoog worden stapelen of in ee rack worden geplaatst (met een maximum van 5x 1.000kg).

Flexibele hoogte
Naast verschillende palletmaten biedt het volledige assortiment MP Multiboxen een ruime keus uit diverse wandhoogtes. De binnenhoogtes van het standaard assortiment is per palletmaat als volgt:

 

Palletmaat:        800x1200mm   1000x1200mm

  700mm                 800mm

1050mm              1100mm

1100mm              1200mm

1400mm              1600mm

1800mm              1900mm

2200mm              2200mm

Ook kan de MP Multibox op maat en  exact op uw specificaties worden geproduceerd.

Gemakkelijk lossen van bulkgoed
Met extra voorzieningen kan de inhoud van een MP Multibox met een vorkheftruck snel leeg gekiept worden.

Zeer geschikt voor het lossen van bulkmaterialen, kleine componenten, preforms, pellets, granulaat, etc. Eenvoudig in het gebruik in combinatie met Bigbags.

Voordeel door Kwaliteit
De MP Multibox is ontwikkeld met aandacht voor detail. Bij de produktie wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

Lage operationele kosten en eenvoudige reparatie, gecombineerd met een operationele levensduur van >15 jaar en >500 logistieke bewegingen maakt de MP Multibox bij uitstek ook een economische keus.

Omdat alle metalen delen sendzimir verzinkt zijn, is ook het buiten gebruik  geen probleem.

Leasing & Pooling
Op verzoek kunnen wij Leasing en Pooling aanbieden op middelgrote en grotere projecten.