Inkoop logistiek

Leveranciers verpakking
De MP Multibox  is door zijn veelzijdigheid en modulaire opbouw bij uitstek geschikt om door al uw leveranciers te laten gebruiken als standaard herbruikbare pallet verpakking.

Standaardisering in distributie centrum (DC)
Door alle leveringen in het DC door uw Europeese leveranciers te laten plaatvinden in een MPbox, ontstaan voor u in het centrale magazijn een aantal voordelen.

Besparing materials handling proces
Met name bij handmatige orderpick, vaak gebruikt voor verzamel-leveringen aan retail outlets ontstaan besparingen.

Door uniformiteit van uw opslagysteem ontstaat een grote mate van overzichtelijkheid.

Een snellere handmatige orderpick met minder fouten wordt mogelijk.

Tijdens het orderpicken hoeven mensen niet eerst omverpakkingen of kartonnen dozen meer te openen alvorens het product te picken, maar de losse produkten zijn direct bereikbaar gestapeld of los gestort in de pallet box.

Daarnaast ontstaat minder afval die uw mensen dagelijks moeten afvoeren, van de gebruikelijke eenmalige verpakkingen en kleinere  omverpakkingen.

Retail
In de retail wordt de MP Multibox waarbij de leverancier producten aanlevert in de MP Multibox en deze -zonder ompakken-doorgeleverd worden aan een betreffende winkel. De houten palletbox is dan een goed uitziende winkeldisplay.

Collo Modulaire box
Met onze collo modulaire MP Multibox, waar de binnenmaten exact overeenkomen met een standaard palletmaat, kunnen dozen welke los geladen in een zeecontainer arriveren eenvoudig en snel in de palletbox worden opgestapeld voor verdere stabiele opslag in een magazijn

Voor uw leveranciers is er verder alle reden om met uw keus voor de MP Multibox tevreden te zijn.

Vrachtauto optimaal beladen
Door de flexibiliteit in hoogte van de MP Multibox ontstaat een maximale vulling van de vrachtwagen of zeecontainer. Met maximaal 64 volle en 448 lege palletboxen per vrachtwagen bespaart u op uw (retour)transport kosten.

Bescherming van de lading
Bij transport garandeert het gebruik van deze plooibare palletcontainer als ladingdrager een goede transportbescherming. Door de stabiliteit van de wanden zorgt het voor een grote ladingzekering. Op verzoek kunnen bredere planken in de wanden gemonteerd worden.

Stapelen en racking 5-hoog met 5.000kg
De MP Multibox kan in een magazijn 5 hoog worden stapelen of in ee rack worden geplaatst (met een maximum van 5x 1.000kg).

Voordeel door Kwaliteit
De MP Multibox is ontwikkeld met aandacht voor detail. Bij de produktie wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

Lage operationele kosten en eenvoudige reparatie, gecombineerd met een operationele levensduur van >15 jaar en >500 logistieke bewegingen maakt de MP Multibox bij uitstek ook een economische keus.

Omdat alle metalen delen sendzimir verzinkt zijn, is ook het buiten gebruik  geen probleem.

Leasing & Pooling
Op verzoek kunnen wij Leasing en Pooling aanbieden op grotere projecten.