MPbox

Bijna 50 jaar onderscheidend in kwaliteit

MP Packaging ontwikkelt en verkoopt innovatieve, herbruikbare verpakkingssystemen. De produktie van een unieke range van onderscheidende logistieke verpakkingsprodukten vindt al bijna 50 jaar plaats in Nederland.

Onze inklapbare palletboxen worden ingezet in bij diverse logistieke toepassingen; van bigbag houders tot retail product displays, van inklapbare bulkcontainer met  trechterbodem tot bloembollen exportboxen, van e-waste box tot aardappelkisten.

Onze uitdaging is om steeds de optimale oplossing te vinden waarmee de concurrentiepositie van onze klant kan worden versterkt, door logistieke- en materials handling processen met onze MPbox te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Robuust, flexibel en kosteneffectief

Onze MP Multibox®, MP Flexbox® en MP Bulkbox® zijn allemaal robuuste MPbox palletboxen met een industriële constructie en zijn ontworpen voor een lange levensduur met intensief gebruik.Momenteel is de oudste door ons getraceerde MP Palletbox in operationeel gebruik, geproduceerd in 1976.

Maatwerk oplossingen

Naast ons standaard assortiment MPboxen, ontwikkelen wij op maat gemaakte logistieke verpakkingen.

Op basis van klantwensen en -specificaties komt ons ontwikkelteam met een optimale MP Palletbox oplossing voor uw business. Plus maken wij, indien nodig en gewenst daarnaast een analyse van het logistieke proces waarin de inklapbare transportboxen of pallet containers zullen worden ingezet.

Met deze aanpak zijn in staat om te voldoen aan de hoge verwachtingen van zelfs onze meest veeleisende klanten. Met ons ervaren ontwikkelteam en door ons streven naar perfectie durven we te zeggen: “Kies een MP Pallet Box indien u de optimale oplossing wenst”

Onze klanten
De MPbox wordt gebruikt in een veeldheid van sectoren, van de chemische industrie, productie bedrijven en de agrarische sector tot de retail- & food distributie, auto-onderdelenlogistiek en e-waste recycling.

Onze inklapbare palletcontainers worden door veel internationale marktleiders, zoals Philips, Siemens VDO, Toshiba, Flextronix, P&G ASML, Michelin, AvtoVAS en Duracell gebruikt in hun interne- en externe logistiek, opslag en/of onderdelen-logistiek .

Tot nu toe zijn er al ruim 1,5 miljoen MP Palletboxen verkocht.