MPbox

Bijna 50 jaar onderscheidend in kwaliteit

MP Packaging ontwikkelt en verkoopt innovatieve, herbruikbare verpakkingssystemen. De produktie van deze MP Boxen vindt al ruim 50 jaar plaats in Nederland.

Onze inklapbare palletboxen worden ingezet in bij diverse logistieke toepassingen; van bigbag houders tot retail product displays, van inklapbare bulkcontainer met  trechterbodem tot bloembollen exportboxen, van e-waste box tot aardappelkisten.

Onze uitdaging is om steeds de optimale oplossing te vinden waarmee de concurrentiepositie van onze klant kan worden versterkt, door logistieke- en materials handling processen met onze MPbox te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Robuust, flexibel en kosteneffectief

Onze MP Multibox®, MP Flexbox® en MP Bulkbox® zijn allemaal robuuste MPbox palletboxen met een industriële constructie en zijn ontworpen voor een lange levensduur met intensief gebruik.

Maatwerk oplossingen

Naast ons standaard assortiment MPboxen, ontwikkelen wij op maat gemaakte logistieke verpakkingen.

Op basis van klantwensen en -specificaties komt ons ontwikkelteam met een optimale MP Palletbox oplossing voor uw business. 
Met deze aanpak zijn in staat om te voldoen aan de hoge verwachtingen van zelfs onze meest veeleisende klanten. 

Onze klanten
De MPbox wordt gebruikt in een veeldheid van sectoren, van de chemische industrie, productie bedrijven en de agrarische sector tot de retail- & food distributie, auto-onderdelenlogistiek en e-waste recycling.

Onze inklapbare palletcontainers worden door veel internationale marktleiders, zoals Philips, Siemens VDO, Toshiba, Flextronix, P&G ASML, Michelin, AvtoVAS en Duracell gebruikt in hun interne- en externe logistiek, opslag en/of onderdelen-logistiek .

Tot nu toe zijn er al ruim 2,5 miljoen MP Palletboxen verkocht.

MP Packaging is een handelsnaam van MPPAK B.V.
KvK-nummer EIndhoven: 69 99 12 51
BTW nummer: NL858 094 319 B01