Retail Palletboxen

De MP Retail Pallet boxen worden gebruikt voor de interne opslag, transport, in-shop display en materials handling van retail produkten (zowel food als non-food). De MP boxen Pallet bieden een aantal voordelen die kunnen bijdragen in het succesvol bereiken van uw doelstellingen.

Modulaire & Flexibele in-shop Productdisplay
In de retail stuurt de leverancier haar produkten in de MP Retail boxen Pallet naar het DC, waarna deze -zonder ompakken- doorgeleverd kunnen worden aan de shoplocaties. De MP boxenpallet fungeren hier als een goed uitziende in-shop productdisplay.

Verrijdbaar
Als in plaats van een pallet de MP retail boxenpallet voorzien worden van onze dolly met 4 wielen, kan de boxen makkelijk door de winkel worden gereden.

Food retail oplossingen

Aardappelen, uien, wortelen
In foodretail worden de MP retail boxenpallet gebruikt als in-shop display voor voornamelijk zakken aardappelen, uien en in Oost Europa ook voor wortelen.

Vers fruit
Voor vers fruit is een model ontwikkeld met een plank halverwege de pallet boxen die de druk van de bodemproducten neemt (MPB.e70.FS en MPB.b80.FS). In combinatie met een klapraam, blijkt deze prettig in het gebruik voor zowel winkelpersoneel als voor de klanten.

Non-food retail oplossingen

Ook voor grote non-food retail bedrijven hebben de MP Palletbox bewezen een onderscheidende winkeldisplay zijn. Afmetingen en functionaliteit van de MP retail Palletbox kunnen op maat worden gemaakt.

DIY – bouwmarkten
In bouwmarkten (DIY) worden de MP boxen pallet gebruikt als display voor verpakte goederen, zoals bijv. een heggeschaar of maaimachine. Aan de bovenzijde van de palletbox wordt dan het uitgepakte displaymodel getoond.

Ook bulkgoederen -zoals zakken tuinaarde, potgrond of kunstmest- worden in de retail pallet box opgestapeld.

Omdat de MP retail Palletbox (optioneel) met slechts 3 wanden al volledige stabiliteit hebben, kan de gehele voorzijde van de palletboxen in de winkel verwijderd worden. Hierdoor wordt de toegankelijkheid van de producten maximaal. Handig voor klanten om bijvoorbeeld zakken aarde uit te nemen.

Kosten besparen door Kwaliteit
De MP Palletbox zijn ontwikkeld en worden geproduceerd met aandacht voor detail. Bij de produktie wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

Lage operationele kosten en eenvoudige reparatie, gecombineerd met een operationele levensduur van >15 jaar en >500 logistieke bewegingen maakt de MP packaging boxen bij uitstek ook voor retail logsitiek de beste, economische keus.

Leasing & Pooling
Op verzoek kunnen wij Leasing en Pooling aanbieden.