Interne logistiek

Interne logistiek

De MP Multibox en ook de MP Flexbox worden ingezet voor intern transport van goederen, grondstoffen en halffabricaten.

Voor de bevoorrading van geautomatiseerde productieprocessen, worden zowel het loswandige systeem met houten wanden (MP Multibox) toegepast, maar ook de MP Flexboxen en de speciale MP Bulkboxen.

Verrijdbaar
Voorzien van een dolly met 4 wielen, wordt de MP Box voor intern gebruik geschikt als duwkar of transportkar.

Intern gebruik
Vaak wordt de MP Multibox ingezet voor de bevoorrading van  productieprocessen vanuit het interne magazijn, waarbij de inhoud van de MPbox ook kan dienen als een buffervoorraad.

Met klepraam wordt de inhoud makkelijker uit de transportbox te pakken.

In combinatie met een bigbag is de MP Multibox geschikt voor kleinere  materialen, preforms, granulaten en overige bulk goederen.

Collo Modulaire box
Met onze collo modulaire MP Multibox, waar de binnenmaten exact overeenkomen met een standaard palletmaat, kunnen dozen welke los geladen in een zeecontainer arriveren eenvoudig en snel in de palletbox worden opgestapeld voor verdere stabiele opslag in een magazijn

Bescherming van uw voorraad
Bij opslag garandeert het gebruik van deze plooibare palletcontainer als ladingdrager een goede transportbescherming. De stabiliteit van de wanden en de grote stijfheid van de gehele houten box zorgt voor een goede fixatie van ook zwaardere lasten.

Stapelen en racking 5-hoog met 5.000kg
De MP Multibox kan in een magazijn 5 hoog worden stapelen of in een rack worden geplaatst (met een maximum van 5x 1.000kg).

Gemakkelijk laden en lossen van bulkgoed
Met enkele extra voorzieningen aan zowel de box als aan de pallet kan de inhoud van een MP Multibox met een vorkheftruck snel leeg gekiept worden.

Onze opvouwbare MP Bulkbox met zijoppening (MPB.b105.R) of met trechterbodem incl. centrale doseerbare onderopening (MPB.b105.X) worden met name gebruikt als toevoer station in geautomatiseerde productieprocessen. Soms rechtstreeks en soms via een trilling-feeder. Ook wordt het als emballage gebruikt in inpakstations, waarna het zo de vrachtwagen in kan.

Bij uitstek geschikt voor het laden, transporteren en eenvoudig en snel lossen van bulkmaterialen, kleine componenten, preforms, pellets, granulaat, etc. per m3. Eenvoudig in gebruik in combinatie met bigbags. En een interessant en gebruiksvriendelijker alternatief voor de kleinere 20-40 Liter zakken die nu soms gebruikt worden.

Flexibele hoogte
Naast verschillende palletmaten biedt het volledige assortiment MP Multiboxen een ruime keus uit diverse wandhoogtes. De binnenhoogtes van het standaard assortiment is per palletmaat als volgt:

 

Palletmaat:        800x1200mm   1000x1200mm

  700mm                 800mm

1050mm              1100mm

1100mm              1200mm

1400mm              1600mm

1800mm              1900mm

2200mm              2200mm

 

Ook kan de MP Multibox op maat en  exact op uw specificaties worden geproduceerd.

Voordelig door Kwaliteit
De MP Multibox is ontwikkeld met aandacht voor detail. Bij de produktie wordt alleen gebruik  gemaakt van de beste materialen.

Lage operationele kosten en eenvoudige reparatie, gecombineerd met een operationele levensduur van >15 jaar en >500 logistieke bewegingen maakt de MP Multibox bij uitstek ook een economische keus.

Omdat alle metalen delen sendzimir verzinkt zijn, is ook het buiten gebruik  geen probleem.

Leasing & Pooling
Op verzoek kunnen wij Leasing en Pooling aanbieden op grotere projecten.