Warehousing

Warehousing
De MP Multibox is in alle opzichte een slim en veelzijdig  alternatief voor de gebruikelijke palletboxen, opzetwanden, kooien of transportcontainers.

Shop belevering vanuit centraal DC
De MP Multibox wordt in een centraal distributie centrum gebruikt om winkelorders in te verzamelen.

Afhankelijk van de bestelling heeft de MPbox een variabele hoogte.  Alles kan vervolgens economisch in een vrachtwagen worden opgestapeld

Hiervoor hebben we een model met een klapraam aan iedere lange zijde. Hierdoor wordt in de orderpickstraten van het magazijn een gemakkelijke toegang gewaarborgd. Als in de retail-outlet de boxen na gebruik leeg zijn kunnen ze worden gestapeld (tot 40 MP Boxen op slechts 1 palletplaats). Dit is belangrijk omdat de magazijnruimte in de winkels vaak zeer beperkt is.

Magazijnstelling
U kunt  met de plooibare MP Multibox palletcontainer eenvoudig een magazijnrack of opslagrack creëren. Het modulaire magazijnsysteem dat u hiermee creëert wordt toegepast voor tijdelijke inzet of voorplaatsen waar veel flexibiliteit in het opslagsysteem nodig is.

Collo Modular box
Voor inkomende logistiek in het DC worden goederen soms overgepakt vanuit zeecontainers in het racking system. Hiervoor hebben wij twee modellen collo modulaire palletboxen ( MPB.b80.T  and  MPB.e70.T) . Deze hebben beide 6 cm grotere buitenafmetingen, waardoor de binnezijde exact een palletmaat is.

Hierdoor kunnen standaard kartonnen dozen snel en eenvoudig opgestapeld worden in de   palletboxen. U kunt deze vervolgens stabiel hoog opstapelen in uw racking systeem.

De collo modulaire boxen vormen ook een practische oplossing indien u in dozen verpakte goederen tijdelijk maar stabiel moet opslaan.

Besparing materials handling proces
Met name bij handmatige orderpick, vaak gebruikt voor verzamel-leveringen aan retail outlets ontstaan besparingen.

Door uniformiteit van uw opslagysteem ontstaat een grote mate van overzichtelijkheid.

Een snellere handmatige orderpick met minder fouten wordt mogelijk.

Tijdens het orderpicken hoeven mensen niet eerst omverpakkingen of kartonnen dozen meer te openen alvorens het product te picken, maar de losse produkten zijn direct bereikbaar gestapeld of los gestort in de pallet box.

Daarnaast ontstaat minder afval die uw mensen dagelijks moeten afvoeren, van de gebruikelijke eenmalige verpakkingen en kleinere  omverpakkingen.

Stapelen en racking 5-hoog met 5.000kg
De MP Multibox kan in een magazijn 5 hoog worden stapelen of in ee rack worden geplaatst (met een maximum van 5x 1.000kg).

Flexibele hoogte
Naast verschillende palletmaten biedt het volledige assortiment MP Multiboxen een ruime keus uit diverse wandhoogtes. De binnenhoogtes van het standaard assortiment is per palletmaat als volgt:

 

Palletmaat:        800x1200mm   1000x1200mm

  700mm                 800mm

1050mm              1100mm

1100mm              1200mm

1400mm              1600mm

1800mm              1900mm

2200mm              2200mm

Ook kan de MP Multibox op maat en  exact op uw specificaties worden geproduceerd.

Voordeel door Kwaliteit
De MP Multibox is ontwikkeld met aandacht voor detail. Bij de produktie wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

Lage operationele kosten en eenvoudige reparatie, gecombineerd met een operationele levensduur van >15 jaar en >500 logistieke bewegingen maakt de MP Multibox bij uitstek ook een economische keus.

Omdat alle metalen delen sendzimir verzinkt zijn, is ook het buiten gebruik  geen probleem.

Leasing & Pooling
Op verzoek kunnen wij Leasing en Pooling aanbieden op grotere projecten.